News
Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com. Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Jako, że mam neta w końcu spróbuję w sumie wziąć w tym udział w którejś z następnych sesji. Zrobię sobie kartę postaci, spellcardy i poczekam na zaakceptowanie :3
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3
Jest planowana jakaś nowa sesja? Nie chcę nigdzie wpychać się od środka bo to chyba nie jest ok...
Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"
Przepraszam za opóźnienia w Hand of Twilight. Tak się stało, że tuż przed sesją rozłożyła mnie choroba. A jak o sesji mowa... Czwartego lutego będę miał ostatni egzamin. Wtenczas zejdę na stałość odpisów.
Ekkusu: jak wygląda wnętrze tego domku, w którym się wszyscy znaleźli ? Opisz co można było zobaczyć, zanim nastał mrok; są okna ? a jeśli tak to wpada jakieś światło czy wszystko jest zamknięte (okiennice/zabite dechami/itp.) ?
Pozasłaniane jest wszystko. That's why jest ciemno. A światło wpadało jedynie przez drzwi. Jeżeli chodzi o wnętrze... nic nietypowego. Parę szafek, stolik, that kind of stuff...
Mam pytanie, skończyła się dla mnie przygoda już dość dawno. Dałoby radę zorganizować dla mnie jakąś sesję? Chciałbym kontynuować rozgrywkę. Czy mam czekać aż wszyscy skończą?