News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Sesje] Offtop
[Sesja 1.4] The Midnight Carnival »

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: [Sesje] Offtop
« Reply #1800, on March 9th, 2013, 12:46 PM »
Do Ekkusu: W pokoju nadal jest ciemno, prawda ?

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #1801, on March 10th, 2013, 03:09 PM »
Tak, dalej jest ciemno

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
Players Wanted:
- TH Sky Arena
- Online RPG sessions (via skype)
- TH 12.3

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #1803, on March 25th, 2013, 11:17 AM »
GDZIE BYŁEŚ, TĘSKNILIŚMY ;_;

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Kosiek

• Zamrożona Żaba
« Reply #1804, on March 26th, 2013, 02:29 PM »
Done some shit, burned some heretics.
« Reply #1805, on May 19th, 2013, 09:42 PM »
Dual post, to tak i już.

Dobra ludziska. Mam dwie wiadomości: złą i gorszą.
Zła jest taka, że mam za dużo graczy, by wszystko samemu ogarnąć.
Gorsza, zaś, to to że potrzebuję chętnych na GM-ów. Wymagane: wyobraźnia, podstawowa znajomość języka polskiego i nieco zapału. Zgłoszenia, pytania itd. na priv, lub gadu (macie w profilu), IRC (nick ten sam co tu).
Wiele się tu nie działo, a przydałoby się, żeby coś ruszyło.
Czekam na Was robaczki.

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #1806, on May 28th, 2013, 03:21 AM »
Cóż. Jeśli komuś się będzie chciało czytać...

Przede wszystkim chciałem przeprosić za takie potraktowanie sprawy. Poświęciliście swój czas na odpowiednie przygotowanie się do tej zabawy, a ja nawet nie pokusiłem się o ogłoszenie w tym dziale, że nie zamierzam się dalej zajmować i być opiekunem tego typu atrakcji. Nonszalancja jaką się wykazałem zasługuje na potępienie. Nie ukrywam, że sam sobą jestem rozczarowany, tym bardziej, że zaraz po moim lekceważącym wpisie na RTT Kosiek załatwił te podstawy pt. zmiana moda i ogłoszenie o MG. Wykazywał się o wiele większym zaangażowaniem od samego początku, podczas gdy ja, jak zresztą widać, szybko położyłem na to tzw. lachę.
Powód? Nie będę kłamał, że brak czasu, w końcu teraz mam go zdecydowanie więcej niż go mieć powinienem. Prędzej lenistwo, ale i też postępujące otępienie umysłowe które mocno utrudniało mi sklecenie nawet tych, jak patrzę z perspektywy niektórych sesji które przeprowadzałem kiedyś, niewielu linijek tekstu. Nie wykluczam w tym wszystkim zmęczenia materiału. Nie mogę jednak sobie wybaczyć, że pomimo deklaracji jakie tutaj złożyłem parę postów wyżej, moja rola skończyła się tak jak skończyła. Jeżeli ktoś nie potrafi dotrzymać obietnic i się wymiguje od nich na boku, to co do licha można myśleć o takim człowieku? Jakby jeszcze był w to tylko sam zaangażowany...
Piszę to tutaj, bo sądzę, że wszyscy powinni wiedzieć... no i jakaś oficjalna deklaracja od pomysłodawcy by się przydała. Sądzę, że głównie należą się przeprosiny Kośkowi za to, że najpierw wyraziłem chęć rozkręcenia tego biznesu, a teraz zostawiłem go sam z tym wszystkim, chociaż i graczom też się należą. Zadeklarowaliście swoje zainteresowanie i wkład w to wszystko, a ja dałem plamy. Jeszcze raz, przepraszam.
Wychodzę jednak z założenia, że takowe są gówno warte jeśli nie idzie za nimi chęć poprawy. Ale to jednak wolałbym przedyskutować z samym opiekunem.

Kosiek

• Zamrożona Żaba
« Reply #1807, on May 28th, 2013, 12:53 PM »Last edited on June 3rd, 2013, 01:07 PM by Kosiek
Po przesadnie długim oczekiwaniu na jednego z graczy, sesja EX 1.3 dobiegła końca, nagrody w Temacie Informacyjnym.
EX 1.2 zamknięte na życzenie gracza.
Niedługo wrzucę (lub któryś z moich świeżo nabytych współGMów) kilka nowych propozycji sesji pełnych i pobocznych.
« Reply #1808, on June 3rd, 2013, 01:07 PM »
Dublebost is evil. Do not do it kids.

Tia... Dobra, kolejny rzut sesji:
Słup Ogłoszeniowy, Wioska Ludzi:
(N) EX 1.3.2 - "Przyjmę do prac dorywczych. Kamishirasawa Keine" - kolejny miniquest od Keine-sensei.
(E) EX 1.1 - "BBN poszukuje wolnych strzelców. Informacje w redakcji." - czyli kto da ciekawszą historyjkę?
Słup Ogłoszeniowy, Stolica Byłego Piekła:
(H) EX 1.4 - "Trza mię pomagierów. Yuugi." - Oni potrzebuje z czymś pomocy? Podejrzane...
Oraz jedna sesja pełna:
(PMD) 1.5 - Northern Lights - W północnej części Gensokyo coś się dzieje. Co żywe, lub martwe a zdolne do ruchu, umyka. Zjawisko budzi niepokój nawet "Możnych i Potężnych".

Krótka informacja odnośnie 1.4: sesja zostanie rozbita na 3 oddzielne rozdziały. Oczywiście, gdy pierwszy dobiegnie końca, gracze, którzy brali w nim udział, są także mile widziani w kolejnych (niestety, z wyjątkiem tych nieszczęśników, którym przytrafiła się eliminacja).

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #1809, on June 3rd, 2013, 03:23 PM »
"Więc wisz... że są tam "zlecenia"... i jak się je wykona... to się coś dostaje... a... tak... dobre... lizak? Zabawna nazwa..."

Przez wioskę ludzi przeszła postać jakby nie z tej bajki. Wywołała ona niewielką sensacje, ale bez jakiś większych obaw. W końcu jakby chciało to coś zrobić, to by już zaczęło, a wtedy na pewno zostałoby to szybko... wyeliminowane. Tylko te mokre ślady na ziemi... niepokojący kształt. I te czerwone oczy... postać popatrzyła na słup. Zaczęła do siebie mamrotać, śledząc znaki na słupie. Tylko był jeden problem... jego nauka czytania ograniczyła się do dobroci kapłanki, która nie poświęciła mu zbyt wiele uwagi.
-Przy...przyimę... prac... dyrywcych... Kami... shit... na litość! Keine-Przybysz zirytował się, ale przynajmniej wiedział o co chodzi. I wiedział, co poprosi za wykonanie zadania. Zorientował się nieco, i udał się do szkoły w której uczyła ta... osoba z przydługim nazwiskiem.

(Tak, zapisuje się do EX 1.3.2)

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #1810, on June 3rd, 2013, 06:20 PM »
Czy do sesji EX można zapisywać się, równolegle uczestnicząc w innych sesjach?

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #1811, on June 3rd, 2013, 06:28 PM »
EX 1.4, zapisuję się. Wygląda mi na coś fajnego. ;3

Kosiek

• Zamrożona Żaba
« Reply #1812, on June 3rd, 2013, 06:35 PM »
@ Fretka:
Zasada jest taka, że jedna postać może uczestniczyć w jednej sesji pełnej i jednym EX.

@ reszta - sekretariat zaraz poczyni stosowne zmiany. Tylko zeżre i odetchnie.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #1813, on June 3rd, 2013, 07:18 PM »
Kirinowa na pewno chętnie zabawi w podziemiu, więc dołączam ją do EX 1.4.

Kosiek

• Zamrożona Żaba
« Reply #1814, on June 3rd, 2013, 07:19 PM »
Ha. Nawet wiem jak Cię tam wprowadzić :D