^
C msz n my?l?
C msz n my?l?
-Skoro już jesteśmy przy tym czego wymagam od gracza. Przede wszystkim tego by się starał. Mam to do siebie, że dostosowuje się do poziomu tego, któremu prowadzę. Twoje posty są mało porywające? Licz się z tym że i ja się nie będę wysilał.
najbardziej mnie jednak wkutwia fakt, że część z was opisywała charakter "Chaotycznie obsrany" i sądził, że jest to już wystarczające
Może niedługo przygotuje poradnik dla potencjalnych Mistrzów Gry? Kto wie...[/spoiler]
Jeśli trzeba coś rozwinąć czy poprawić to wal. Ja uznałem, że tak czy siak sporo faktów dotyczących charakteru postaci warto wyciągnąć z tego, jak się zachowa podczas sesji, a w karcie należy wpisać ogólny zarys, a nie podać wszystkie schematy zachowań na talerzu. Mojego poziomu doświadczenia w tych sprawach jednak nie ma nawet co porównywać do Twojego, więc jeśli mój tok rozumowania był błędny, to daj znać, proszę. Przepraszam za kłopot. ;<Quote from Ekkusu on July 7th, 2011, 01:21 PM najbardziej mnie jednak wkutwia fakt, że część z was opisywała charakter "Chaotycznie obsrany" i sądził, że jest to już wystarczające