News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« [EXSesja 2.1] ''It's not a harem, baka!''
[Sesja 3.3] Shinigami Down (POL: Shinigami w ogniu)

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
Odp: [Sesja 3.3] Shinigami Down (POL: Shinigami w ogniu)
« Reply #135, on June 12th, 2011, 11:03 PM »
- Zależy mi na wyjątkowej herbacie... A ten materiał wygląda rzeczywiście ciekawie, ale czy na pewno nie obciera? W sumie to nie mam czasu więc wezmę, ale powiedz mi szybko coś o tej herbacie

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #136, on June 12th, 2011, 11:10 PM »
-Widzę, że bardzo Ci zależy. Gdy byłem z wizytą u księżniczki Houraisan zostałem poczęstowany naprawdę wspaniałą odmianą. Nie wiem co to było, ale pieściło mój węch, podniebienie, a nawet zmysł dotyku... naprawdę specyficzne odczucie-Dalej się dogadali. Saito wziął tyle materiału by spokojnie zrobić w razie czego w miarę obszerny strój dla Youmu, zapłacił, i... co?

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #138, on June 13th, 2011, 12:07 PM »
Po drodze spotkał Nue która  pod drzewem rozmawiała sobie z wcześniej spotkanym doppelgangerem. Wyglądała na naprawdę zadowoloną, natomiast duch... jak zwykle - nijak.
Było już po porze śniadaniowej. Yuyuko leżała i spała u siebie, natomiast Youmu nigdzie nie było widać... ale tu Saito mógł się zdziwić - jak po raz drugi był koło wejścia do posiadłości Komachi już tam na niego czekała.
-To idziemy?-Zapytała. Była dość poważna, chociaż pełnym bojowym przygotowaniem tego nie można było nazwać.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #140, on June 13th, 2011, 10:05 PM »
-Rano gdzieś poleciała. Była bardzo zdenerwowana... a, że jeszcze nie wróciła to sądzę, że raczej nei dała rady Yuuki'ce... ewentualnie dalej z nią walczy-Poprawiła trochę kose która leżała na jej ramieniu. Patrzyła się w stronę wyjścia z posiadłości...

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #142, on June 14th, 2011, 09:42 AM »
Czekała go niespodzianka. Komachi wykonała parę ruchów kosa... a potem to co się stało wyglądało jakby weszli w nadprzestrzeń. Obraz był zamazany, wydłużony do niesamowitych rozmiarów. Shinigami chwyciła go za rękę, zrobili parę kroków... i już byli u Yuuki.
-To mamy jakiś plan czy po prostu tam wchodzimy i robimy zamieszanie?

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #143, on June 14th, 2011, 11:48 AM »
- Proponuję zapukać i zapytać, w razie czego poprosimy o możliwość sprawdzenia domu.
*Saito popatrzył na Komachi* Z tym że będzie musiała sie zgodzić
- To do dzieła *podszedł do drzwi i zapukał*

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #144, on June 14th, 2011, 10:10 PM »
Zapukał do drzwi, otworzyła mu Yuuka... i uśmiechnęła się. Tak samo jak wczoraj.
-Witaj... przyszedłeś po więcej? Widzę, że przyprowadziłeś znajomą...
-Nie ciągną mnie jakoś takie zabawy... szukamy czegoś, i jest spore prawdopodobieństwo, że jest to tutaj. Pani pozwoli...-Shinigami już chciała przejść, ale została złapana za rękę.
-Co za zachowanie... najpierw się pyta o pozwolenie...-Ścisnęła mocniej...  o wiele mocniej. Ale ruda nawet nie drgnęła.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #145, on June 14th, 2011, 10:13 PM »
- *Ekhm* Pani Yuuko, szukamy Youmu, a ponieważ dostaliśmy wiele sygnałów iż wybierała się do pani przybyliśmy tutaj *Rzekł Saito*
- Prosiłbym Panią także o to aby puściła pani obecną tu Shinigami, obiecuję iż nie będzie taka zapalczywa

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #146, on June 15th, 2011, 10:57 AM »
-Proszę uprzejmie. Ale jak nic nie znajdziecie, to nie chciałabym być w waszej skórze. Zatem?-Zapytała Yuuka założywszy ręce na piersiach. Shinigami nie była zbyt poruszona, jak zwykle... aczkolwiek jedno trzeba było nadmienić - zirytowała się.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #147, on June 15th, 2011, 11:16 AM »
*Saito skiną głową uprzejmie i zdecydowanie wszedł do środka*
- A więc pani Yuuko... była tu Youmu czy też nie?
*zaczął uważnie się rozglądać za jakimikolwiek jej śladami w tym miejscu*

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #148, on June 15th, 2011, 03:58 PM »
-Może była... nie zwróciłam specjalnej uwagi...-Śladów... nie było. A sprawdzał dosłownie wszędzie. Pod łóżkiem, w szafach, obpukał podłgę... Komachi ograniczyła się do sprawdzenia czy przypadkiem nie ukryła się pod firankami... Yuuka była dosć skora do "pomocy". Parę kuferków otworzyła... drzwi ukrytych tez nie było.
-No i co ja teraz powinnam z wami zrobić, co?-Zapytała gdy już sprawdzili praktycznie WSZYSTKO co się dało.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #149, on June 15th, 2011, 07:37 PM »
*Saito niesłuchając stanął na środku pomieszczenia, dookoła niego pojawiły się hitodamy*
- Ruszajcie *powiedział, po czym rozleciały się po całym domu, odwrócił sie do Yuuki*
- Nie ma może tu pani jakiejś piwnicy, czy składzika? *Zapytał uprzejmie*

« [EXSesja 2.1] ''It's not a harem, baka!''