News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« [EXSesja 2.1] ''It's not a harem, baka!''
[Sesja 3.3] Shinigami Down (POL: Shinigami w ogniu)

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Ekkusu

• あやややや~
Odp: [Sesja 3.3] Shinigami Down (POL: Shinigami w ogniu)
« Reply #46, on June 1st, 2011, 05:55 PM »
-Suppa!-Odezwała się wróżka ciesząc się, że ktoś przyszedł. Reimu skwitowała to westchnięciem.
-Od rana nie daje mi spokoju. Naprawdę nie masz czegoś innego do roboty?
-Tamta trójka gdzieś poleciała i się nudzę! Pobawmy się w końcu w coś!
-Ehhh... mogę TOBIE w czymś pomóc?-Zwróciła się do Saito podnosząc swoje szanowne cztery litery ze schodów. Wróżka zrobiła to samo.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #47, on June 1st, 2011, 06:08 PM »
*Saito uśmiechnął sie ciepło*
- Ja tylko przy okazji, w zasadzie nie przeszkadzaj sobie.
*Powiedział, po czym ruszył do w swoim mniemaniu największego Autorytetu w Gensokyo.
Za świątynie*

Ekkusu

• あやややや~

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Ekkusu

• あやややや~

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #51, on June 1st, 2011, 07:40 PM »
- Mima-sama, potrzebuję twojej rady...
Otórz mam następujący problem: Jak nauczyć kogoś, kto nie ma poszanowania dla autorytetu, nie boi się konsekwencji swojego lenistwa i nie ma najmniejszej ochoty tego zmieniać, aby zmienił swoje nastawienie i sumiennie a także i z ochotą wywiązywał sie ze swoich obowiązków?
*cały czas nie podnosił wzroku*
- A także chciałem się dowiedzieć, czy niczego ci nie potrzeba...

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #52, on June 1st, 2011, 09:48 PM »
-Innymi słowy jak zmobilizować kompletnego nieużytka do pracy?-Zapytała Mima... chyba się uniosła i usiadła na pobliskim drzewie
-To już do takich rzeczy mnie potrzebujesz? Rozumiem sprawę tamtego doppelgangera, ale to... odpowiem Ci tylko dlatego, że chce CI się odwiedzać taką starą pannę jak ja-Mima zaśmiała się lekko. Kątem oka widział, jak jej niezmaterializowana połowa rytmicznie poruszała się w przód i w tył.
-Jak nie działa kijek to trzeba użyć marchewki. Coś, co dostanie tylko wtedy gdy zrobi to co należy. To najprostszy i najskuteczniejszy sposób... poza hipnozą

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #53, on June 1st, 2011, 10:00 PM »
- Tylko jej nie zależy na niczym innym, tylko na świętym spokoju... w tym przypadku nie mam pojęcia jaka może być marchewka.
Nawet zawalenie jej robotą nic nie da, gdyż wykręci się jakoś z tego...
- Czy napewno ci niczego nie potrzeba?

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #54, on June 1st, 2011, 11:26 PM »
-Pomyśl, popytaj, poszperaj...  jesteś bystrym chłopcem. Pokaż, że się nie mylę-Za to na odpowiedź do jego następnego pytania Saito musiał chwilkę poczekać.
-W sumie... jest coś, co mógłbyś dla mnie zrobić... podpytaj Yuki czy ma może jakieś interesujące kwiaty, dobrze?

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #56, on June 2nd, 2011, 12:42 PM »
-To świetnie... nie trać czasu... ja będę tutaj czekać. Jak zwykle-Mima rozpłynęła się w powietrzu i Saito został sam z żółwiem.

Przed sobą miał pole pełne słoneczników. Koło niego przeleciało parę wróżek z takowymi. Buzie miały uśmiechnięte, a głowę pewnie pełną różnych pomysłów. Ledwo co Saito wylądował, a już w tamtym kierunku wystrzelił świetlisty promień. Master Spark.
-Mogę w czymś pomóc?-Zapytała zielonowłosa kobieta. Opierała się na parasolu, a na jej twarzy widniał uśmiech.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #58, on June 2nd, 2011, 05:56 PM »
-Interesujące kwiaty? Kiedy to było kiedy ostatnim, razem się widziałyśmy... szmat czasu. Skoro ma aż tak dużo wolnego czasu to mogłaby się tutaj pofatygować sama... taaaaaaak... wejdziesz może na herbatę?-Zapytała odsuwając się od drzwi swojej chatki. Było w niej coś mocno... niepokojącego. Trochę tak jak w Mimie gdy ją widział po raz pierwszy.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian

« [EXSesja 2.1] ''It's not a harem, baka!''