- Praca w świątyni wiąże się posługami kapłańskimi. - Powiedziała powaznie Reimu - Ktoś kto nie ma o tym pojęcia raczej nie powinien tego robić chociaż... jesteś pustelnikiem więc jesteś wyżej niż kapłan... - Zastanowiła się Reimu. - W sumie kiedy chcesz to możesz przychodzić. Twoje koleżanki widzę wiedzą co i jak robić... Jedna z nich wydaje mi się być dziwnie znajoma, ale... Jakoś nie mogę sobie przypomnieć gdzie ją widziałam. - Wspomniała Reimu po czym zapytałeś ją o to gdzie szła.
- A tak faktycznie! Miałam zajść do wioski po jedzie. Pewnie nie masz pieniędzy ze sobą, bo pustelnicy z nich nie korzystają więc mniejsza z tym. Wszystkie swoje rzeczy możesz zostawić za skrzynią na datki. Do zobaczenia. - W biegu Reimu się pożegnała i opuściła świątynię.
- A tak faktycznie! Miałam zajść do wioski po jedzie. Pewnie nie masz pieniędzy ze sobą, bo pustelnicy z nich nie korzystają więc mniejsza z tym. Wszystkie swoje rzeczy możesz zostawić za skrzynią na datki. Do zobaczenia. - W biegu Reimu się pożegnała i opuściła świątynię.