News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Tami

• Wróżek Mniejszy
  • *cacy cacy*
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #60, on May 5th, 2011, 02:53 PM »
Sukienka Tewi jest bardzo prosta, ale właśnie przez to ma w sobie sporo uroku. Są gorzej ubrane postacie xD
:T

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #61, on May 6th, 2011, 08:47 AM »
...Tw t...Tw? Fjn jst l jk? dl mn n wyr??n s? nczym pckm. N m?w? ? jst z?, nwt wprst przcwn l jk? tk n rzc s? w czy.

Oficjalny Wrigglefag

Chris

• Guest
« Reply #62, on May 6th, 2011, 10:18 AM »Last edited on July 20th, 2011, 02:22 AM by Maluetar
Siostry Aki
Serio jak bogini może być bosem 1 stage'u?
Już Cirno stoi wyżej (bez obrazy fani Cirno) a jest tylko wróżką.
Coś tu jest tu nie tak.
No ale wygląd nie jest aż taki zły, może lekko daje wsią i zespołem tańca ludowego, ale nie znaczy to że sa złe.
IMHO

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #63, on May 6th, 2011, 02:34 PM »
Quote from Chris on May 6th, 2011, 10:18 AM
Siostry Aki
Serio jak bogini może być bosem 1 stage'u?
tak samo jak boss 6 stage (Yuyu) może być bossem 1 stage ^^ in Gensokyo all things happens, zależy kto się pierwszy napatoczy heroinom :P
Quote from Chris on May 6th, 2011, 10:18 AM
No ale wygląd nie jest aż taki zły, może lekko daje wsią i zespołem tańca ludowego, ale nie znaczy to że sa złe.
IMHO
no i właśnie taką stylizację dał jej ZUN; sianokosy, zbiory, jesień, liście, niektóre zwiędłe, pieczone ziemniaki (ach ta moja idea by Minoriko wystąpiła w reklamie lays ^^) = wieś, folklor ;3 nie miałbym nic przeciwko jakby w jakiejś następnej odsłonie ewentualnie wystąpiła w jakimś polskim stroju ludowym, np. łowickim xD

a Tewi nie może się rzucać w oczy, to tak jakby wszędzie rosła czterolistna koniczyna albo kwiat paproci :)

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #64, on May 11th, 2011, 08:27 AM »Last edited on July 20th, 2011, 02:30 AM by Maluetar
Nps?m ndnj dzwczync, Ygn Mgnn, przrywj?c fftp.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #65, on August 13th, 2011, 05:53 PM »Last edited on August 16th, 2011, 12:32 AM by Maluetar
W sumie mi średnio podoba się boss 6 stage w TD... ta fryzura... uh, może jeszcze się do niej przekonam, ale chwilowo to dla mnie najbrzydsza postać z Touhou evar. xD

Blanchefleur

• Zamrożona Żaba
  • (´◕ ◡ ◕`)
« Reply #66, on August 13th, 2011, 06:10 PM »Last edited on August 16th, 2011, 12:32 AM by Maluetar
Z tego co udało mi się zobaczyć, to 1/4 ekipy Ten Desires co najmniej słabo wyszła.

Drewko> Spierdalaj, Twoje prawdziwe nazwisko brzmi Houraisan i to jest powód dla którego nie mam zamiaru Ciebie słuchać :<
how cool is that

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #67, on August 13th, 2011, 06:16 PM »
Pstc z TD s? fjn m? dl k...
Mk (Lst Stg Bss) t n fryzr jst njstrsznjsz tylk jj skll. W pr?wnn z tym c ptrf?y nwt Stg 1 Bss z jkgklwk Th t n wypd n...bld...

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #69, on August 13th, 2011, 09:14 PM »
Quote from PookyFan on August 13th, 2011, 05:53 PM
W sumie mi średnio podoba się boss 6 stage w TD... ta fryzura... uh, może jeszcze się do niej przekonam, ale chwilowo to dla mnie najbrzydsza postać z Touhou evar. xD
nie podoba ci się to połączenie kolorów jej kiecy ? :<

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...
« Reply #71, on August 14th, 2011, 11:49 PM »
Ykr jst dzwn...
Jdncz?n jst wrdn? sk? c?km m?? strsz? pn?dzwczyn?.

jj wyj?n m kt? c fjng jst w chrn PR?CZ nzn? B szczrz n t pst? jk? ?dn n chrktr n m jk?...

Ishy

• Wróżek
  • ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
« Reply #72, on August 15th, 2011, 09:59 AM »
Zawiedziona jestem projektami postaci z Ten Desires. v_v I to motzno.

Nie podoba mi się 2 boss (Kyouko miała na imie..?), 5 boss i extra stage boss. Jak dla mnie to one nie wyglądają tak jakby je ZUN stworzył no ale... Może się do nich przyzwyczaję z czasem.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #73, on August 15th, 2011, 11:30 AM »
EX Stage boss przede wszystkim nie jest jakaś super groźna ani tajemnicza...niby Suwako też nie była no ale boginka i w ogóle...w TD EX stage boss wygląda jak nauczycielka z leśnej szkoły dla przemiłych wiewióreczek i innych leśnych słodkości (ze starych bajek)...i jeszcze Nue jako midboss, heh...

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #74, on August 15th, 2011, 11:57 AM »
Quote from Ishy on August 15th, 2011, 09:59 AM
5 boss i extra stage boss
Z tymi dwiema się zgodzę, ale do Mamizou się przekonuję baaardzo powoli (mimo tego, że nadal mnie mocno dziwi, że jest silniejsza od Nue). U Miko nie odpowiada mi jej fryzura i wokałojdowe słuchawki, ale reszta u niej jest w porządku jak dla mnie.
Ogólnie fajnie widzieć, że ZUN stara się, jeśli chodzi o projekty postaci i styl rysowania (dwie prawe ręce Miko najlepsze xD). Nie zmienia to faktu, że odnoszę wrażenie, że ta część, a przynajmniej postaci, była robiona trochę na siłę.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.