Ech, na moim demonie prędkości nie da się grać przez neta w POFVa T_T
A chciałem wam pokazać, jak bardzo można posysać Medicine xD
A chciałem wam pokazać, jak bardzo można posysać Medicine xD
chociaż z poziomami Extra nie idzie mi już tak dobrze, czego koronnym i bolesnym przykładem jest etap z moją ulubioną postacią, czyli Koishi Komeiji.
Powodem mojego pojawienia się tutaj jest w połowie to, że to forum poświęcone jednej z moich ulubionych gier, a w połowie podejrzenie, że pojawia się tu mój partner z chyba jedynej rzeczowej dyskusji na Hejted: Fandom.
Krótkie post scriptum - nie oglądałem Strike Witches, mój pseudonim (co powinni zauważać touhoutardzi a wiem, że tego nie robią) ma swoje źródło w mojej sympatii do Koishi. Avatar jest przekorny, bo już wiele osób (łącznie z touhoutardami, podkreślam) pytało się mnie czy jego podstawą jest Erica Hartmann ze wspomnianego anime, stąd ten wybór.
Ciekawi mnie, kto taki. Bo mam już pewne domysły. xDQuote from Hartmann on January 30th, 2014, 12:28 AM Powodem mojego pojawienia się tutaj jest w połowie to, że to forum poświęcone jednej z moich ulubionych gier, a w połowie podejrzenie, że pojawia się tu mój partner z chyba jedynej rzeczowej dyskusji na Hejted: Fandom.
Witam wszystkich tohotardów, chyba wypada się krótko przedstawić.
Prawdopodobnie będzie to moment w którym moja siostra[1] przekonała mnie (w końcu) żeby zagrać w Phantasmagorię - do dziś moja ulubiona część. Od tamtego czasu przeszedłem większość gier z serii (łacznie z PC-98) chociaż z poziomami Extra nie idzie mi już tak dobrze, czego koronnym i bolesnym przykładem jest etap z moją ulubioną postacią, czyli Koishi Komeiji[2].
Liczę na owocną współpracę, społeczności touhou.pl
nie oglądałem Strike Witches, mój pseudonim (co powinni zauważać touhoutardzi a wiem, że tego nie robią) ma swoje źródło w mojej sympatii do Koishi. Avatar jest przekorny, bo już wiele osób (łącznie z touhoutardami, podkreślam) pytało się mnie czy jego podstawą jest Erica Hartmann ze wspomnianego anime, stąd ten wybór.
[1] Twoja siostra przebywa/przebywała na tym forum?
[2] Mógłbyś napisać ścianę tekstu dlaczego właśnie Koishi? :D
Cześć człowieku
If you haven't spent at least 150hrs on SA extra, you don't know shit 'bout Touhou.
Także cóż, niedługo stuknie mi 6 lat wiedzy a przy okazji około 5 lat świadomego zainteresowania się th
U mnie jakoś w lutym będzie... wiat... *parzy na acp*... ... ... ... ... Nope. 10 dni temu stuknęło mi 8 lat zainteresowania Touhou, 2 miesiące wcześniej była pierwsza styczność z demem IN, 4 miesiące wcześniej styczność z dwoma kszokami oznaczającymi Touhou.
Kreton - Toho dziadek
Pomimo tego, że IN wyszło w 2004 roku, zaczynałeś od demka w listopadzie 2005?
Been there, done that, still not cleared, fuck you.