News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« [EXSesja X.Y] Ghost Opera
[Sesja 4.1] Angel Sanctuary
[EXSesja 2.3] Grimoire of Genesis »

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
Odp: [Sesja 4.1] Angel Sanctuary
« Reply #105, on September 17th, 2011, 09:59 PM »
- Pani instruktor ma to do siebie, że najpierw próbuje zabić, a dopiero potem, ewentualnie, dowiaduje się o co chodziło. Anioła chyba jednak nie będzie ot tak atakować. Co do znajomości, to tak jak mówiłem, raczej mnie nie pozna. Niech pani spróbuje kogoś zawołać, tak powinno być lepiej.
Pewnie i tak już wiedzą, że tu jesteśmy. Nie sądzę jednak, by planowali nas zignorować. Zresztą, nie stanowimy dla nich zagrożenia.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
  • Już Nie Moderator Kurwo!
« Reply #106, on September 17th, 2011, 11:51 PM »
- Skupmy się na zabezpieczeniu rezydencji... a pani Yukari stwierdziła iż ta sprawa dotyczy jej osobiście, gdyż została spetryfikowana.
hmm może rozstawię jakieś pułapki... *głośno myślał*

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #107, on September 18th, 2011, 12:58 AM »Last edited on September 18th, 2011, 01:02 AM by critz
"Cóż, jak Pan uważa. Prawdę powiedziawszy osobiście nigdy nie byłam w zaświatach, więc nie znam tutejszych zwyczajów. Atmosfera z pewnością odmienna niż w niebie, ale nie jest tak żle...W sumie mam pomysł, żeby zwrócili na nas uwagę!" - Rzuciła z błyskiem w oku, a następnie skupiła w dłoniach wilgoć z powietrza w sporej wielkości gęstą kulę śniegu, po czym wzniosła się w powietrze i za pomocą podmuchu wiatru rozproszyła ją po okolicy, tworząc efektownie rozszerzającą się po okolicy niewielką kolumnę zawiei śnieżnej, po czym nawołała najgłośniej jak mogła.
"Przepraszam!! Przybyliśmy do tego dworu w ważnej sprawie! Potrzebujemy pomocy przy powstrzymaniu kataklizmu!!"

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #108, on September 18th, 2011, 09:30 PM »
No proszę, prawie jak uprzejma wersja Mai. Zaczynam ją lubić.
- Spokojnie, na razie wystarczy zawołać. - Powiedział, po czym stworzył w dłoni śnieżkę i rzucił nią w anielicę chcąc zabić trochę czasu.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #109, on September 18th, 2011, 11:01 PM »
- Odejdźcie, istoty takie jak wy nie należą do tego miejsca, pozatym Hakugyokurou zostało zamknięte na was z powodu zagrożenia jakie tworzycie. *zawołał*

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #110, on September 19th, 2011, 01:40 AM »
Co za debil.
- I jakież to zagrożenie tworzymy? Jaki interes miałby człowiek w robieniu wam krzywdy? - Zawołał w odpowiedzi na zarzuty "paranoika", przerywając zabawę.

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #111, on September 19th, 2011, 04:21 AM »
Nie znałem waszego rodzaju, lecz  przebywanie z jednym z was nauczyło mnie iż trzeba się was wystrzegać, więc jeszcze się dziwicie czemu nie chcę was dopuścić do ziemi którą stąpa ma pani? *zawołał*
- Mówcie czego chcecie albo odejdźcie natychmiast*dodał*

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #112, on September 19th, 2011, 10:29 AM »
h. N tk, j? jst kmtt pwtlny. Szybcy s?. W Mk wzytw? kdy?, ch? brdz kr?tk. W strc z tym sttm m? nwlk szns. M? pwn pmys?, l wydw? s? n prstck dsy? szlny. N rz lpj spr?bw? dyplmcj.
- Skkby! Czg d ns chcc? Przchdzmy d mjg znjmg, n przszkdzj?c nkm. - ?mchn?? s? z??lw - j?l, zgdn z wsz? ntr?, chcc ns mm? swym wdz?km, t pwdzn. Sm jstm ckw, l w mn zst? z cz?wk, pdtng n prst nstynkty. dzwczyn chyb n mc mm? tk dbrz, jk m??czyzn. N jst?my dl ws clm. Wym?my s?.
W rz tk lb nng zgr?n, by? gt?w zczrpn?? krw z c? njbl?szg skkb, by frmw? z nj brzytw? d ch?stn pzst?ych. N ch hrmny pwn tk n m wp?yw.

j?l n d s? wz?? krw d wlk z skkb?w... zwsz m jszcz nl jk ?r?d?.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #113, on September 19th, 2011, 10:40 AM »
"Nie chcemy walki. Rozumiem że działania paladyna z którym miał Pan styczność były niestosowne. Nie popieram ich. My chcielibyśmy tylko odzyskać zbiegłą anielicę i księgę, którą ukradła z niebios. Jest ona kluczem do uwolnienia jednego z pierwotnych demonów - Lilith. Najprawdopodobniej ktoś nią manipuluje lub nie wie, co posiada, a jeśli jej nie powstrzymamy, Gensokyo czeka zagłada. Niech Pan zatem nas do niej dopuści, chociaż ze względu na powagę sytuacji."

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #114, on September 19th, 2011, 10:56 AM »
- Anielicy o której mówicie tu nie ma.
Zabrała ją pani Yukari, i tylko ona wie gdzie się obecnie znajduje wasza zguba.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #115, on September 19th, 2011, 02:18 PM »
Chyba im się nie nudzi i nie bawią się w fortecę bez powodu?
- Skoro nie macie tu tej anielicy, to tym bardziej nie rozumiem, dlaczego mielibyśmy walczyć. Chyba możemy na chwilę wejść?

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #116, on September 19th, 2011, 09:18 PM »
- Jak już mówiłem stanowicie zagrożenie dla naszej pani, a nie ufam wam na tyle by wierzyc wam na slowo. Pozatym zmarnujecie tu tylko swoj czas, a ponoc wam sie spieszy

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #117, on September 19th, 2011, 09:34 PM »Last edited on September 19th, 2011, 09:40 PM by critz
"Jak już mówiłam, przybyliśmy w pokojowych zamiarach. Jeśli nam Pan nie ufa na tyle by nas wpuścić, to uprzejmie proszę chociaż by przyprowadził Pan ze sobą Panią dworu, aby i ona mogła nas wysłuchać, bądź też wskazanie miejsca pobytu owej Pani Yukari, byśmy mogli ją poinformować o zagrożeniu i przekonać do zmiany działań. Proszę zrozumieć powagę sytuacji - jeśli księga trafi w niepowołane ręce, konsekwencje mogą być straszliwe, także dla zaświatów. Niech Pan to rozważy przy podejmowaniu decyzji i w imię czego miałby Pan odmawiać."

HERUBIM

• Hakugyokuro Guard
  • Celestian
« Reply #118, on September 19th, 2011, 09:50 PM »
-Tyle że nikt nie wie gdzie przebywa pani Yukari gdy ona tego nie chce.
A pani Yuyuko nie będzie do nikogo przychodzić! *krzyknął oburzony*
- Mogę co najwyżej zapytać mej pani czy zechce was przyjąć...

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #119, on September 19th, 2011, 09:55 PM »
"A zatem jeśli to możliwe, proszę o spytanie wielmożnej Pani Yuyuko czy mogłaby poświęcić nam chwilę. Będę wielce wdzięczna."

« [EXSesja X.Y] Ghost Opera
[EXSesja 2.3] Grimoire of Genesis »